Remedierea în 21 de zile: o revizuire și un ghid pentru începători


Deși pierderea lentă și constantă în greutate este cea mai sănătoasă, nu este neobișnuit ca oamenii să vrea să slăbească repede.

21 Day Fix este un program de slăbire și fitness care promite să topească până la 15 lire (7 kg) în doar trei săptămâni.

Acest articol vă spune tot ce trebuie să știți despre 21 Day Fix - inclusiv cum să urmați programul, alimentele de consumat și dacă această dietă vă poate ajuta în siguranță să vă atingeți obiectivele de scădere în greutate.


Care este soluția de 21 de zile?

The 21 Day Fix este un program de slăbit de la Beachbody, o companie care utilizează marketing pe mai multe niveluri pentru a vinde produse consumatorilor.

Corporația Beachbody oferă, de asemenea, ghiduri de exerciții populare (inclusiv P90X și Insanity), suplimente de slăbit (cum ar fi Shakeology ) și alte programe de nutriție.

21 Day Fix este deosebit de popular printre entuziaștii de Beachbody, cu mii de mărturii și imagini impresionante „înainte și după” care prezintă eficacitatea sa.

Beachbody afirmă că adepții 21 Day Fix vor avea rezultate rapide și vor pierde până la 15 lire (7 kg) în trei săptămâni.

Programul implică un ghid de antrenament și un program de masă controlat în porții care include:

  • Două DVD-uri de antrenament cu șase antrenamente „ușor de urmat” concepute pentru a „maximiza pierderea de grăsime”.
  • Un sistem de control al porțiilor de 21 de zile din șapte containere cu coduri de culoare.
  • Ghidul „Începe aici” pentru remedierea în 21 de zile.
  • Planul de alimentație pentru 21 de zile.
  • Un ghid „3-Day Quick-Fix” de utilizat în ultimele trei zile ale 21 Day Fix pentru „imagini „după” uimitoare.”
  • Asistență online 24/7.

Beachbody oferă, de asemenea, DVD-uri de antrenament bonus dacă consumatorii comandă prin antrenorii Beachbody care vând produse Beachbody în principal prin intermediul rețelelor sociale.

rezumat

21 Day Fix este un program de nutriție și fitness care utilizează recipiente cu coduri de culori, controlate în funcție de porții, împreună cu antrenamente zilnice pentru a promova pierderea în greutate.


Cum să urmezi

Site-ul web Beachbody oferă un ghid simplu pentru cei care nu au acces la 21 Day Fix.

Puteți comanda programul prin intermediul site-ului web Beachbody sau al antrenorilor Team Beachbody prin intermediul rețelelor sociale.

După ce au despachetat ghidurile 21 Day Fix, containerele pentru controlul porțiunilor și DVD-urile de antrenament, cei care fac dietă urmează pașii enumerați în ghidul de pornire rapidă.

Cei care urmează 21 Day Fix sunt încurajați să-și urmărească progresul în pierderea în greutate în moduri diferite.

Înainte de a începe programul, se recomandă să faceți o poză „înainte”.

Participanții folosesc, de asemenea, măsurători ale corpului brațelor, pieptului, taliei, șoldurilor și coapselor pentru a măsura câți centimetri s-au pierdut în timpul celor trei săptămâni.

După finalizarea remedierii 21 de zile, imaginile și măsurătorile „înainte” sunt comparate cu imaginile și măsurătorile „de după” pentru a estima progresul total.

rezumat

21 Day Fix implică calcularea necesarului de calorii, consumul de mese controlate în porții și finalizarea antrenamentelor zilnice timp de 21 de zile.


Alimente de mâncat

Programul 21 Day Fix încurajează alimentația sănătoasă și pune accent pe produsele proaspete, proteinele slabe și grăsimile sănătoase.

Următoarele sunt exemple de alimente de consumat în 21 Day Fix:

  • Legume: varza varza, nasturel, verdeata, spanac, varza de Bruxelles, broccoli, sparanghel, sfecla, rosii, ardei, conopida etc.
  • Fructe: Afine, mure, căpșuni, rodie, guava, fructe stea, fructul pasiunii, pepene verde, pepene galben, portocale, mandarine, mere etc.
  • Carbohidrați: cartofi dulci, pătlagini, quinoa, fasole, linte, edamame , manioc, mazăre, fasole prăjită fără grăsimi, orez brun, cartofi, hrișcă, amarant etc.
  • Proteine: Sardine (proaspete sau conservate în apă), piept de pui sau curcan fără piele, pui sau curcan măcinat slab (≥93% slab), pește (codul, somon, ton, somn, tilapia, păstrăv), ouă întregi, albușuri, 1% iaurt grecesc, Shakeology, tofu etc.
  • Grăsimi sănătoase: avocado, migdale, caju, alune, fistic, nuci, nuci pecan, humus, lapte de cocos și brânzeturi (feta, capră, cotija și parmezan).
  • Seminte si sosuri: Seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui, seminte de susan, seminte de in macinate, masline si retete de dressing 21 Day Fix.
  • Uleiuri și unt de nuci: Ulei de măsline extravirgin, ulei de cocos extravirgin, ulei de semințe de in, ulei de nucă, ulei de semințe de dovleac, unt de nuci (arahide, migdale, caju, etc.) și unt de semințe (dovleac, floarea soarelui, tahini) .
  • Condimente și condimente: suc de lămâie sau lime verde, oțet (cidr, vin alb sau vin roșu), muștar, ierburi, condimente (cu excepția sării), usturoi, ghimbir, sos iute neîndulcit, extracte de arome și rețete de amestecuri de condimente 21 Day Fix.
  • Băuturi aprobate: apă, apă infuzată cu fructe, apă spumante, cafea , ceai verde și ceai cu gheață neîndulcit.

De trei ori pe săptămână, cei care fac dietă pot înlocui o porție de carbohidrați cu un tratament aprobat, cum ar fi fructe uscate, fulgi de ciocolată neagră sau o prăjitură făcută folosind o rețetă 21 Day Fix care este inclusă în pachet.

rezumat

Dieta încurajează consumul numai de alimente aprobate de 21-Day-Fix, inclusiv proteine ​​slabe, legume și grăsimi sănătoase.


Alimente de evitat

Deși pachetul 21 Day Fix nu spune persoanelor care fac dietă că anumite alimente sunt interzise, ​​sfătuiește să consume numai alimente aprobate.

În ansamblu, organizația Beachbody descurajează alimentele nesănătoase precum băuturile dulci și pune accent pe alimentele bogate în nutrienți pentru cei care urmează programele lor de nutriție, inclusiv 21 Day Fix.

Când urmați programele de nutriție Beachbody, următoarele nu sunt recomandate:

  • Zaharuri adaugate: bauturi zaharoase, iaurturi indulcite, bomboane, produse de patiserie, zahar de masa, etc.
  • Carbohidrați rafinați: paste albe, cereale cu zahăr, pâine albă, covrigi, orez alb, chipsuri de porumb, tortilla etc.
  • Alimente procesate: Fast-food, carne procesata (hot dog, deli means, bacon), gustari la pachet, conserve ambalate in sirop, batoane energizante etc.
  • Alimente grase și prăjite: pui prăjit, cartofi prăjiți, chipsuri de cartofi, burgeri, pizza, alimente prăjite etc.
  • Alcool: bere, vin, lichior etc.
rezumat

Zahărul adăugat, alimentele procesate, carbohidrații rafinați, alimentele prăjite și băuturile alcoolice sunt puternic descurajate în timpul 21 Day Fix.


Beneficii pentru sănătate

Există mai multe motive pentru care 21 Day Fix a câștigat atât de popular în rândul celor care caută o modalitate rapidă de a scădea kilogramele .

21 Day Fix vine cu un program de exerciții de trei săptămâni constând din antrenamente de 30 de minute care vizează diferite zone ale corpului.

Persoanele care doresc să slăbească adesea nu înțeleg importanța activității fizice atunci când încearcă să slăbească și să mențină această pierdere în timp.

Deoarece acest program subliniază importanța angajării în exerciții fizice zilnice, adepții pot avea mai multe șanse să continue să fie activi fizic după ce perioada de trei săptămâni s-a încheiat.

rezumat

21 Day Fix încurajează exercițiile fizice, alimentația sănătoasă și controlul porțiilor, care sunt susceptibile de a promova pierderea în greutate.


Dezavantaje potențiale

Deși respectarea 21 Day Fix poate duce la schimbări pozitive, cum ar fi pierderea în greutate și un sentiment mai puternic de control al porțiunilor, are unele potențiale dezavantaje.

Un defect major al programului 21 Day Fix este că persoanele care fac dietă trebuie să-și calculeze propriile cerințe de calorii.

Beachbody sugerează un deficit arbitrar de 750 de calorii pentru toți oamenii care urmează 21 Day Fix, indiferent de vârstă, stare de sănătate sau sex.

Combinată cu antrenamentele zilnice, anularea a 750 de calorii din aportul total va duce probabil la pierderea în greutate, dar poate să nu fie sănătoasă.

De exemplu, folosind ecuația 21 Day Fix, o persoană de 145 de lire (66 kg) ar consuma doar 1.245 de calorii în timpul programului.

Aceasta este o sumă slabă, mai ales pentru o persoană care are un loc de muncă activ și face antrenamente zilnice, uneori extenuante.

Dacă mănânci prea puține calorii în timp ce participi la mai multă activitate decât ești obișnuit, ar putea duce la hipoglicemie (scăderea zahărului din sânge), schimbări de dispoziție și o șansă crescută de alimentație excesivă .

rezumat

21 Day Fix are unele dezavantaje, inclusiv costul, restricția calorică potențial nesigură și concentrarea pe pierderea în greutate pe termen scurt, spre deosebire de schimbările pe termen lung ale stilului de viață.


Concluzia

21 Day Fix folosește antrenamente zilnice și recipiente controlate de porții pentru a stimula pierderea în greutate.

Deși acest plan poate ajuta la pierderea în greutate și poate îmbunătăți calitatea dietei, are și dezavantaje. Programul se concentrează pe pierderea dramatică în greutate pe termen scurt în loc de schimbările pe termen lung ale stilului de viață și poate fi prea restrictiv pentru unii.

În timp ce respectarea 21 Day Fix va duce probabil la o scădere în greutate, cei care caută rezultate de durată ar trebui să se concentreze pe consumul de alimente întregi , practicarea controlului porțiilor și creșterea activității fizice pe termen lung.

Ați găsit o eroare în acest articol și doriți să o remediați? Contact
e-Nutritie.ro nu oferă sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.
Declinare a răspunderii