Care este cel mai bun mod de a măcina semințele de in?


Includem produse pe care le considerăm utile pentru cititorii noștri. Dacă cumpărați prin link-uri de pe această pagină, este posibil să câștigăm un mic comision. Iată procesul nostru.


Semințele de in sunt semințe minuscule care sunt pline de substanțe nutritive.

Sunt o sursă excelentă de antioxidanți, proteine, fibre și acizi grași omega-3 antiinflamatori pe bază de plante.

Cu toate acestea, semințele întregi de in au un înveliș exterior dur care le împiedică să se descompună în tractul digestiv. Pentru a obține cele mai multe beneficii, cel mai bine este să consumați semințe de in măcinate.

Semințele de in măcinate sunt disponibile pentru cumpărare de la magazinele alimentare sau online. Totuși, dacă doriți să vă măcinați propriile semințe de in, există multe moduri de a face acest lucru.

Acest articol trece în revistă cele mai bune modalități de a măcina semințele de in.


Blender sau robot de bucatarie

Puteți folosi un blender sau un robot de bucătărie pentru a măcina semințele de in. Mulți oameni au cel puțin unul dintre aceste aparate acasă.

Pentru a măcina semințele de in cu un blender, adăugați 1 cană (149 grame) de semințe de in în dispozitiv și amestecați timp de câteva minute sau până când inul este măcinat până la consistența dorită.

Cu un robot de bucătărie, adăugați cel puțin 1 cană (149 grame) de semințe de in și măcinați până ajung la consistența dorită. Ar putea dura câteva minute.

Cu toate acestea, folosirea unui blender sau robot de bucătărie necesită mult timp și trebuie să măcinați cantități mari deodată. Alte metode vă permit să măcinați loturi mici.

rezumat

Semințele de in pot fi măcinate folosind un blender sau un robot de bucătărie, dar trebuie să măcinați în loturi de cel puțin 1 cană (149 grame) odată.


Râșniță de cafea

Utilizarea unei râșnițe de cafea este cea mai ușoară și mai convenabilă modalitate de a măcina semințele de in.

Rasnita de cafea sunt relativ ieftine, precum si rapide si eficiente.

Pentru a măcina semințele de in în acest fel, adăugați semințe întregi până la nivelul de umplere al unei râșnițe de cafea pe care o utilizați în mod special pentru semințele de in și porniți-o. Ar trebui să dureze doar câteva secunde pentru ca semințele să fie complet măcinate.

În plus, utilizarea unei râșnițe de cafea vă permite să măcinați doar cantitatea de care aveți nevoie, contribuind la limitarea risipei.

rezumat

Folosirea unei râșnițe de cafea este o modalitate ușoară, rapidă și convenabilă de a măcina semințele de in.


De mana

Există, de asemenea, câteva instrumente pe care le puteți folosi pentru a măcina manual semințele de in.

Una este o moară de in, care este o unealtă de bucătărie specializată făcută exclusiv pentru măcinarea manuală a inului. Arată ca o râșniță de piper .

De fapt, poți folosi chiar și o râșniță de piper pentru a măcina semințele de in odată ce au fost golite și curățate, astfel încât să nu rămână reziduuri de piper.

În cele din urmă, puteți folosi un mojar și un pistil pentru a măcina semințele de in cu mâna. Folosiți pistilul (obiectul în formă de maciucă) pentru a zdrobi semințele de in de mojar (castronul) pentru a le măcina.

Aceste opțiuni vă permit să măcinați până la 1 lingură de semințe de in odată. Cu toate acestea, consumă mai mult timp și sunt mai puțin eficiente decât utilizarea unei râșnițe de cafea.

rezumat

Puteți măcina semințele de in manual folosind o râșniță de piper, o moară de in sau un mojar și un pistil.


Depozitare

Indiferent de metoda de măcinare pe care o alegeți, semințele de in măcinate pot fi păstrate într-un recipient ermetic la frigider timp de până la 1 săptămână.

Prin urmare, ar trebui să măcinați doar cantitatea pe care credeți că o veți putea folosi în acel timp.

Semințele de in măcinate trebuie să aibă gust pământesc și ușor de nucă. Dacă au gust amar, probabil că sunt râncede și ar trebui aruncate.

rezumat

Semințele de in măcinate pot fi păstrate la frigider într-un recipient ermetic timp de până la 1 săptămână.


Concluzia

Semințele de in sunt bogate în grăsimi sănătoase, antioxidanți, fibre și proteine. Cu toate acestea, semințele întregi de in nu se descompun complet în intestin, așa că cel mai bine este să le consumați măcinate pentru a obține cele mai multe beneficii nutriționale.

Utilizarea unei râșnițe de cafea este cea mai ușoară și mai convenabilă modalitate de a măcina semințele de in.

Totuși, un blender, un robot de bucătărie, o râșniță de piper, o moară de in sau un mortar și un pistil pot îndeplini, de asemenea, sarcina.

Măcinarea propriilor semințe de in este un proces simplu care vă poate ajuta să experimentați numeroasele lor beneficii pentru sănătate.

De unde să cumpăr

Dacă doriți să adăugați semințe de in măcinate în dieta dvs., puteți cumpăra semințele și echipamentul local sau online:

Ați găsit o eroare în acest articol și doriți să o remediați? Contact
e-Nutritie.ro nu oferă sfaturi medicale, diagnostic sau tratament.
Declinare a răspunderii